ARSLANOĞLU • Kadayıflık Un

Tel Kadayıf Üretiminde kullanılır.
Kendine özgü tat ve doğal kokusu ile tercih sebebidir.
Kendine özgü renk ve görünüşü ile doğallığını fark edebilirsiniz.
*İçinde hiç bir katkı maddesi yoktur.
 

Özellikler

Yapısal Özellikleri
• Düşük su kaldırma, yüksek vizkosite sayesinde kolay akış
• Üretim esnasında kolay işlenebilirlik
• Pişme sonrasında renkte doğallık
• Uygun şartlarda uzun süre dayanaklılık
• Standart ürün elde edebilme
• Bağladığı suyu kolayca bırakabilme özelliğiyle pişmede kolaylık ve enerji tasarrufu sağlar.
Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Rutubet : 14,5max
Protein : 9,0min
K. Maddede Kül : 0,55max
Yaş Öz : 22 max
Index : 80 min
Sedimantasyon : 37min
Gecikmeli sedimantasyon : 18 min
Öneriler
Çuvallar yerden 10 cm yükseklikte, ızgara üzerinde serin ve rutubetsiz yerlerde muhafaza edilmelidir.
Un kullanılmadan önce elenmelidir.
Un-su bulamacının sıcaklığı 22-24 C olmalıdır.
Yaş kadayıfta kalan yüksek su aktivitesinden dolayı küllenme riski taşıdığı için ürün günlük tüketilmeli eğer uzun raf ömrü isteniyorsa mevzuata uygun koruyucu madde veya vakumlu paket uygulaması yapılmalıdır.
İmalat sonrası dinlendirme esnasında hava sirkülasyonu olmamalı %65 nispi nem ve 20-25 C de dinlendirilmelidir.