ARSLANOĞLU • Uğralık

Her çeşit yufka yapımında, yufka hamurunun yapışmasını önlemek amacıyla kullanılır.
Kendine özgü tat ve doğal kokusu ile tercih sebebidir.
Kendine özgü renk ve görünüşü ile doğallığını fark edebilirsiniz.
 

Özellikler

Yapısal Özellikleri
• Yufka hamurunun yapışmasını önler

• Uğralık kullanımıyla hamur daha kolay açılır

• Uğralık arzu edilen incelik ve beyazlıktadır.
Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Rutubet : 14,5 max
Protein : 9,0 min
K. Maddede Kül : 0,55 max
Yaş Öz : 23 max
Index : 40 min
Sedimantasyon : 18 min
Öneriler
• Çuvallar yerden 10 cm yükseklikte, ızgara üzerinde serin ve rutubetsiz yerlerde muhafaza edilmelidir.
• Un kullanılmadan önce elenmelidir.