arslanoglu-unarslanoglu-unarslanoglu-unarslanoglu-un
  • Ana Sayfa
  • Kurumsal
    • Hakkımızda
    • Üretim Süreci
    • Medya
  • Ürünler
  • Kalite
  • İletişim

Her türlü baklava üretiminde, su böreği, kol böreği yapımında.

Arslan Baklavalık Un Serisi Arslanoğlu Kalitesi Arslan Baklavalık Un Serisi Arslanoğlu Kalitesi
Ambalaj Seçenekleri
25 Kg'lık Torba ve 50 Kg'lık Çuval ambalaj seçeneği.

KULLANIM ALANI: Her türlü baklava üretiminde, su böreği, kol böreği yapımında kullanılır.

Tat- Koku: Kendine özgü tat ve kokuda doğal.

Renk- Görünüş: Kendine özgü renk ve görünüşte doğal.

• Yüksek su kaldırmaya sahip olması ve buna bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesi.
• Yüksek elastikiyete sahip dirençli hamur elde edilmesi.
• Kolay açılma ve yırtılmama özelliğinin yanında açılma esnasında kuruma, kenarlarında kıvrılma gibi olumsuzlukların yaşanmaması.
• Şerbet emme özelliği ve şerbet verildikten sonra kabarmasını muhafaza eden gevrek ürün elde edilmesi.
• Standart ürün elde edebilme özelliği.

TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.

Rutubet

:

14,5max

Protein

:

10,5min

K. Maddede Kül

:

0,55max

Yaş Öz

:

33 min

Index

:

70 min

Sedimantasyon

:

39min

Gecikmeli sedimantasyon

:

49 min

Direnç

:

600 min

Elastikiyet

:

160 min

100 Gr. UN'UN BESİN ÖĞELERİ
    100 gr için 100 gr için %RA*

Enerji

:

345/1447

17%

Yağ (g)

:

1,19

1,70%

Doymuş Yağ (g)

:

0,1

0,50%

Karbonhidrat (g)

:

74

28,45

Şekerler (g)

:

0

0%

Lif (g)

:

2

9,98%

Protein (g)

:

11,5

23%

Tuz (g)

:

0,23

3,66%

 
* Değerler ortalama yetişkinin Günlük Referans Alım (RA) Miktarını belirtir. (2000 kcal/8400 kj)
ARSLANOĞLU UN

ARSLAN unları ile neler yapabilirsiniz?


Biz sadece yapabileceklerinizden bir kaç örnek verebildik. Gerisi sizin maharetli ellerinize ve hayal gücünüze kalmış.


01
Su Böreği Nasıl Yapılır
Kol böreği nasıl yapılır
Antep usulü baklava nasıl yapılır
Paylaş
© 2020 Arslanoglu Un Fabrikası / Flour Factory. All Rights Reserved. Zenmedya Agency
  • No translations available for this page