arslanoglu-unarslanoglu-unarslanoglu-unarslanoglu-un
  • Ana Sayfa
  • Kurumsal
    • Hakkımızda
    • Üretim Süreci
    • Medya
  • Ürünler
  • Kalite
  • İletişim

Arslanşah Çavdar Unu

Arslanşah Tam Buğday Un Serisi Arslanoğlu Kalitesi Arslanşah Çavdar Unu Serisi Arslanoğlu Kalitesi
Ambalaj Seçenekleri
25 Kg'lık Torba ve 50 Kg'lık Çuval ambalaj seçeneği.

KULLANIM ALANI: Çavdar ekmeği, çavdarlı unlu mamüllerin yapımında kullanılır.

Tat- Koku: Kendine özgü tat ve kokuda doğal.

Renk- Görünüş: Esmer renkli kendine  özgü renk ve görünüşte doğal rengine sahip

• Yüksek su kaldırmaya sahip olması ve buna bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesi.
• Çavdarın vermiş olduğu yumuşamayı ayakta tutabilecek proteine ve kaliteye sahip en güçlü Anadolu kırmızı buğdayıyla paçal edildiği için üründe optimum kabarma homojen gözenek yapısı sağlama ve renk elde edilebilmesi.
• Kolay işlenebilirlik.
• Buğday ve çavdarın aynı öğütme hattında karıştırılıp öğütülmesi sayesinde undaki homojen karışım ve homojen partikül iriliğinin sağlanması.
• İçerisinde kepek oranının yüksek olması nedeniyle kullanılan buğdayın yüksek proteinli ve kaliteli Anadolu kırmızı buğdaylarının kullanılması

TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.

Rutubet

:

14,5 max

Protein

:

10,5 min

K. Maddede Kül

:

1,5 min

100 Gr. UN'UN BESİN ÖĞELERİ
    100 gr için 100 gr için %RA*

Enerji

:

345/1447

17%

Yağ (g)

:

1,19

1,70%

Doymuş Yağ (g)

:

0,1

0,50%

Karbonhidrat (g)

:

74

28,45

Şekerler (g)

:

0

0%

Lif (g)

:

2

9,98%

Protein (g)

:

11,5

23%

Tuz (g)

:

0,23

3,66%

 
* Değerler ortalama yetişkinin Günlük Referans Alım (RA) Miktarını belirtir. (2000 kcal/8400 kj)

ARSLANŞAH unları ile neler yapabilirsiniz?


Biz sadece yapabileceklerinizden bir kaç örnek verebildik. Gerisi sizin maharetli ellerinize ve hayal gücünüze kalmış.


çavdar
çavdar 4
çavdar 3
çavdar 2
Paylaş
© 2020 Arslanoglu Un Fabrikası / Flour Factory. All Rights Reserved. Zenmedya Agency
  • No translations available for this page