Arslanşah Çavdar Unu
25 Kg'lık Torba ve 50 Kg'lık Çuval ambalaj seçeneği.
KULLANIM ALANI: Çavdar ekmeği, çavdarlı unlu mamüllerin yapımında kullanılır.
Tat- Koku: Kendine özgü tat ve kokuda doğal.
Renk- Görünüş: Esmer renkli kendine özgü renk ve görünüşte doğal rengine sahip
• Yüksek su kaldırmaya sahip olması ve buna bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesi.
• Çavdarın vermiş olduğu yumuşamayı ayakta tutabilecek proteine ve kaliteye sahip en güçlü Anadolu kırmızı buğdayıyla paçal edildiği için üründe optimum kabarma homojen gözenek yapısı sağlama ve renk elde edilebilmesi.
• Kolay işlenebilirlik.
• Buğday ve çavdarın aynı öğütme hattında karıştırılıp öğütülmesi sayesinde undaki homojen karışım ve homojen partikül iriliğinin sağlanması.
• İçerisinde kepek oranının yüksek olması nedeniyle kullanılan buğdayın yüksek proteinli ve kaliteli Anadolu kırmızı buğdaylarının kullanılması
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.
Rutubet |
: |
14,5 max |
Protein |
: |
10,5 min |
K. Maddede Kül |
: |
1,5 min |
100 Gr. UN'UN BESİN ÖĞELERİ | |||
100 gr için | 100 gr için %RA* | ||
Enerji |
: |
345/1447 | 17% |
Yağ (g) |
: |
1,19 | 1,70% |
Doymuş Yağ (g) |
: |
0,1 | 0,50% |
Karbonhidrat (g) |
: |
74 | 28,45 |
Şekerler (g) |
: |
0 | 0% |
Lif (g) |
: |
2 | 9,98% |
Protein (g) |
: |
11,5 | 23% |
Tuz (g) |
: |
0,23 | 3,66% |