arslanoglu-unarslanoglu-unarslanoglu-unarslanoglu-un
  • Ana Sayfa
  • Kurumsal
    • Hakkımızda
    • Üretim Süreci
    • Medya
  • Ürünler
  • Kalite
  • İletişim

Özdane Ekmeklik Özel Un

özdane ekmeklik un Özdane Ekmeklik Un Serisi Arslanoğlu Kalitesi Arslanoğlu Özdane Ekmeklik Un Özdane Ekmeklik Un Serisi Arslanoğlu Kalitesi Arslanoğlu Özdane Ekmeklik Un
Ambalaj Seçenekleri
25 Kg'lık Torba ve 50 Kg'lık Çuval ambalaj seçeneği.

KULLANIM ALANI: Mevzuata uygun nitelikte her türlü ekmek (taş ekmeği, Trabzon tipi, somun ve pidede) imalatında kullanılır.

Tat- Koku: Kendine özgü tat ve kokuda doğal.

Renk- Görünüş: Kendine özgü renk ve görünüşte doğal.

• Yüksek su kaldırmaya sahip olması ve buna bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesi.

• Üretim esnasında kolay işlenebilirlik

• Homojen gözenek yapısı sağlayabilme özelliği

• Piştikten sonra kendine has koku ve aromaya sahip lezzetli olması

• Mevzuatın öngördüğü şartlarda ürün elde edilebilmesi.



TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.

Rutubet

:

14,5max

Protein

:

10,5min

K. Maddede Kül

:

0,70-0,80

Yaş Öz

:

27 min

Index

:

80 min

Sedimantasyon

:

35min

Gecikmeli sedimantasyon

:

45 min

Direnç

:

600 min

Elastikiyet

:

130 min

100 Gr. UN'UN BESİN ÖĞELERİ
    100 gr için 100 gr için %RA*

Enerji

:

345/1447

17%

Yağ (g)

:

1,19

1,70%

Doymuş Yağ (g)

:

0,1

0,50%

Karbonhidrat (g)

:

74

28,45

Şekerler (g)

:

0

0%

Lif (g)

:

2

9,98%

Protein (g)

:

11,5

23%

Tuz (g)

:

0,23

3,66%

 
* Değerler ortalama yetişkinin Günlük Referans Alım (RA) Miktarını belirtir. (2000 kcal/8400 kj)
SAKLAMA & KULLANIM KOŞULLARI:

• Çuvallar yerden 10 cm yükseklikte, ızgara üzerinde serin ve rutubetsiz yerlerde muhafaza edilmelidir.
• Un kullanılmadan önce elenmelidir.
• Hamur sıcaklığı 22C de dengelenmelidir.
• Hamura ihtiyacı oranında su verilip etkili ve iyi yoğrulmalıdır.
• Hamur %65 nisbi nem ve 30-35 C sıcaklıkta dinlendirilmelidir.
• İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır.
ARSLANOĞLU UN

ÖZDANE unları ile neler yapabilirsiniz?


Biz sadece yapabileceklerinizden bir kaç örnek verebildik. Gerisi sizin maharetli ellerinize ve hayal gücünüze kalmış.


EKMEK 1
ekmek 2
ekmek 3
ekmek 4
Paylaş
© 2020 Arslanoglu Un Fabrikası / Flour Factory. All Rights Reserved. Zenmedya Agency
  • No translations available for this page