arslanoglu-unarslanoglu-unarslanoglu-unarslanoglu-un
  • Ana Sayfa
  • Kurumsal
    • Hakkımızda
    • Üretim Süreci
    • Medya
  • Ürünler
  • Kalite
  • İletişim

Padişah Un

Padişah Çeşitlik Un Serisi Arslanoğlu Kalitesi padişah-çeşitlik-un Padişah Çeşitlik Un Serisi Arslanoğlu Kalitesi
Ambalaj Seçenekleri
25 Kg'lık Torba ve 50 Kg'lık Çuval ambalaj seçeneği.
KULLANIM ALANI: Pasta, börek gibi ürünlerin yanında özellikle tas fırın ekmeği, lüks francala ekmeği, odun ekmeği gibi her türlü unlu mamullerin yapımında kullanılır.
Tat- Koku: Kendine özgü tat ve kokuda doğal.

Renk- Görünüş: Kendine özgü renk ve görünüşte doğal.

• Yüksek su kaldırmaya sahip olması ve buna bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesi.
• Ekmeklerde ve mayalı ürünlerde daha yüksek hacim alması ve bu stabilizeyi uzun süre koruması buna bağlı olarak elde islemede kolaylık.
• Düzgün homojen gözenek yapısı.
• Kullanılan buğdaylardan ve optimum randımanda imal edilen padişahın ürüne aroma ve tat olarak kazandırdığı zenginlik.

TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.

Rutubet

:

14,5max

Protein

:

10,5min

K. Maddede Kül

:

0,65max

Yaş Öz

:

27 min

Index

:

70 min

Sedimantasyon

:

35min

Direnç

:

500 min

Elastikiyet

:

150 min

100 Gr. UN'UN BESİN ÖĞELERİ
    100 gr için 100 gr için %RA*

Enerji

:

345/1447

17%

Yağ (g)

:

1,19

1,70%

Doymuş Yağ (g)

:

0,1

0,50%

Karbonhidrat (g)

:

74

28,45

Şekerler (g)

:

0

0%

Lif (g)

:

2

9,98%

Protein (g)

:

11,5

23%

Tuz (g)

:

0,23

3,66%

 
* Değerler ortalama yetişkinin Günlük Referans Alım (RA) Miktarını belirtir. (2000 kcal/8400 kj)
SAKLAMA & KULLANIM KOŞULLARI:

• Çuvallar yerden 10 cm yükseklikte, ızgara üzerinde serin ve rutubetsiz yerlerde muhafaza edilmelidir.
• Un kullanılmadan önce elenmelidir.
• Hamur sıcaklığı 22 C nin altında olmamalı kışın sıcak, yazın soğuk suyla sıcaklık 22 C ye dengelenmelidir.
• Hamur %65 nisbi nem ve 30-35 C sıcaklıkta dinlendirilmelidir.
• İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalı ve hamur islenirken üstü örtülmeli veya kuruma önlenmelidir.
ARSLANOĞLU UN

PADİŞAH unları ile neler yapabilirsiniz?


Biz sadece yapabileceklerinizden bir kaç örnek verebildik. Gerisi sizin maharetli ellerinize ve hayal gücünüze kalmış.


ekmek çeşitleri
ekmek çeşitleri 3
ekmek çeşitleri 2
francala ekmeği
Paylaş
© 2020 Arslanoglu Un Fabrikası / Flour Factory. All Rights Reserved. Zenmedya Agency
  • No translations available for this page