Ambalaj Seçenekleri
25 Kg'lık Torba ve 50 Kg'lık Çuval ambalaj seçeneği.
KULLANIM ALANI: Pasta, börek gibi ürünlerin yanında özellikle tas fırın ekmeği, lüks francala ekmeği, odun ekmeği gibi her türlü unlu mamullerin yapımında kullanılır.
Tat- Koku: Kendine özgü tat ve kokuda doğal.
Renk- Görünüş: Kendine özgü renk ve görünüşte doğal.
• Yüksek su kaldırmaya sahip olması ve buna bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesi.
• Ekmeklerde ve mayalı ürünlerde daha yüksek hacim alması ve bu stabilizeyi uzun süre koruması buna bağlı olarak elde islemede kolaylık.
• Düzgün homojen gözenek yapısı.
• Kullanılan buğdaylardan ve optimum randımanda imal edilen padişahın ürüne aroma ve tat olarak kazandırdığı zenginlik.
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.
Rutubet |
: |
14,5max |
Protein |
: |
10,5min |
K. Maddede Kül |
: |
0,65max |
Yaş Öz |
: |
27 min |
Index |
: |
70 min |
Sedimantasyon |
: |
35min |
Direnç |
: |
500 min |
Elastikiyet |
: |
150 min |
100 Gr. UN'UN BESİN ÖĞELERİ |
|
|
100 gr için |
100 gr için %RA* |
Enerji |
: |
345/1447 |
17% |
Yağ (g) |
: |
1,19 |
1,70% |
Doymuş Yağ (g) |
: |
0,1 |
0,50% |
Karbonhidrat (g) |
: |
74 |
28,45 |
Şekerler (g) |
: |
0 |
0% |
Lif (g) |
: |
2 |
9,98% |
Protein (g) |
: |
11,5 |
23% |
Tuz (g) |
: |
0,23 |
3,66% |
* Değerler ortalama yetişkinin Günlük Referans Alım (RA) Miktarını belirtir. (2000 kcal/8400 kj)
SAKLAMA & KULLANIM KOŞULLARI:
• Çuvallar yerden 10 cm yükseklikte, ızgara üzerinde serin ve rutubetsiz yerlerde muhafaza edilmelidir.
• Un kullanılmadan önce elenmelidir.
• Hamur sıcaklığı 22 C nin altında olmamalı kışın sıcak, yazın soğuk suyla sıcaklık 22 C ye dengelenmelidir.
• Hamur %65 nisbi nem ve 30-35 C sıcaklıkta dinlendirilmelidir.
• İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalı ve hamur islenirken üstü örtülmeli veya kuruma önlenmelidir.