arslanoglu-unarslanoglu-unarslanoglu-unarslanoglu-un
  • Ana Sayfa
  • Kurumsal
    • Hakkımızda
    • Üretim Süreci
    • Medya
  • Ürünler
  • Kalite
  • İletişim

Sarayaslanı Kadayıflık Özel Un

Sarayarslanı Kadayıflık Un Serisi Arslanoğlu Kalitesi Sarayarslanı Kadayıflık Un Sarayarslanı Kadayıflık Un Sarayarslanı Kadayıflık Un Serisi Arslanoğlu Kalitesi Sarayarslanı Kadayıflık Un
Ambalaj Seçenekleri
25 Kg'lık Torba ve 50 Kg'lık Çuval ambalaj seçeneği.

KULLANIM ALANI: Tel kadayıf imalatında kullanılmak üzere özel olarak üretilmiştir.

Tat- Koku: Kendine özgü tat ve kokuda doğal.

Renk- Görünüş: Kendine özgü renk ve görünüşte doğal.

*İçinde hiç bir katkı maddesi yoktur.
• Düşük su kaldırma, yüksek vizkosite sayesinde kolay akış
• Üretim esnasında kolay işlenebilirlik
• Pişme sonrasında renkte doğallık.
• Uygun şartlarda uzun süre dayanaklılık.
• Standart ürün elde edebilme.
• Bağladığı suyu kolayca bırakabilme özelliğiyle pişmede kolaylık ve enerji tasarrufu sağlar.

TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.

Rutubet

:

14,5max

Protein

:

9 max

K. Maddede Kül

:

0,55 max

Yaş Öz

:

22 min

Index

:

50 min

Sedimantasyon

:

18 min

100 Gr. UN'UN BESİN ÖĞELERİ
    100 gr için 100 gr için %RA*

Enerji

:

345/1447

17%

Yağ (g)

:

1,19

1,70%

Doymuş Yağ (g)

:

0,1

0,50%

Karbonhidrat (g)

:

74

28,45

Şekerler (g)

:

0

0%

Lif (g)

:

2

9,98%

Protein (g)

:

11,5

23%

Tuz (g)

:

0,23

3,66%

 
* Değerler ortalama yetişkinin Günlük Referans Alım (RA) Miktarını belirtir. (2000 kcal/8400 kj)

SAKLAMA & KULLANIM KOŞULLARI:

• Çuvallar yerden 10 cm yükseklikte, ızgara üzerinde serin ve rutubetsiz yerlerde muhafaza edilmelidir.
• Un kullanılmadan önce elenmelidir.
• Un ve su bulamacı etkili ve iyi karıştırılmalıdır.
• Un-su bulamacının sıcaklığı 22-24 C olmalıdır.
• Yaş kadayıfta kalan yüksek su aktivitesinden dolayı küflenme riski taşıdığı için ürün günlük tüketilmeli eğer uzun raf ömrü isteniyorsa mevzuata uygun koruyucu madde veya vakumlu paket uygulaması yapılmalıdır.
• İmalat sonrası dinlendirme esnasında hava sirkülasyonu olmamalı %65 nispi nem ve 20-25 C de dinlendirilmelidir.

SARAYARSLANI unları ile neler yapabilirsiniz?


Biz sadece yapabileceklerinizden bir kaç örnek verebildik. Gerisi sizin maharetli ellerinize ve hayal gücünüze kalmış.


kadayıf 4
kadayıf 2
kadayıf 3
kadayıf 1
Paylaş
© 2020 Arslanoglu Un Fabrikası / Flour Factory. All Rights Reserved. Zenmedya Agency
  • No translations available for this page