Sarayaslanı Kadayıflık Özel Un
25 Kg'lık Torba ve 50 Kg'lık Çuval ambalaj seçeneği.
Rutubet |
: |
14,5max |
Protein |
: |
9 max |
K. Maddede Kül |
: |
0,55 max |
Yaş Öz |
: |
22 min |
Index |
: |
50 min |
Sedimantasyon |
: |
18 min |
100 Gr. UN'UN BESİN ÖĞELERİ | |||
100 gr için | 100 gr için %RA* | ||
Enerji |
: |
345/1447 | 17% |
Yağ (g) |
: |
1,19 | 1,70% |
Doymuş Yağ (g) |
: |
0,1 | 0,50% |
Karbonhidrat (g) |
: |
74 | 28,45 |
Şekerler (g) |
: |
0 | 0% |
Lif (g) |
: |
2 | 9,98% |
Protein (g) |
: |
11,5 | 23% |
Tuz (g) |
: |
0,23 | 3,66% |
SAKLAMA & KULLANIM KOŞULLARI:
• Çuvallar yerden 10 cm yükseklikte, ızgara üzerinde serin ve rutubetsiz yerlerde muhafaza edilmelidir.
• Un kullanılmadan önce elenmelidir.
• Un ve su bulamacı etkili ve iyi karıştırılmalıdır.
• Un-su bulamacının sıcaklığı 22-24 C olmalıdır.
• Yaş kadayıfta kalan yüksek su aktivitesinden dolayı küflenme riski taşıdığı için ürün günlük tüketilmeli eğer uzun raf ömrü isteniyorsa mevzuata uygun koruyucu madde veya vakumlu paket uygulaması yapılmalıdır.
• İmalat sonrası dinlendirme esnasında hava sirkülasyonu olmamalı %65 nispi nem ve 20-25 C de dinlendirilmelidir.