arslanoglu-unarslanoglu-unarslanoglu-unarslanoglu-un
  • Ana Sayfa
  • Kurumsal
    • Hakkımızda
    • Üretim Süreci
    • Medya
  • Ürünler
  • Kalite
  • İletişim

Sarayarslanı Uğralık

Sarayarslanı Uğralık Serisi Arslanoğlu Kalitesi Sarayarslanı Uğralık Serisi Arslanoğlu Kalitesi Sarayarslanı Uğralık
Ambalaj Seçenekleri
25 Kg'lık Torba ve 50 Kg'lık Çuval ambalaj seçeneği.

KULLANIM ALANI: Her çeşit yufka yapımında, yufka hamurunun yapışmasını önlemek amacıyla kullanılır.

Tat- Koku: Kendine özgü tat ve kokuda doğal.

Renk- Görünüş: Kendine özgü renk ve görünüşte doğal.

• Yüksek su kaldırmaya sahip olması ve buna bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesi.
• Yufka hamurunun yapışmasını önler.
• Uğralık kullanımıyla hamur daha kolay açılır.
• Uğralık arzu edilen incelik ve beyazlıktadır.


TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.

Rutubet

:

14,5max

Protein

:

9 min

K. Maddede Kül

:

0,55 max

Yaş Öz

:

23 max

Index

:

40 min

Sedimantasyon

:

18 min

100 Gr. UN'UN BESİN ÖĞELERİ
    100 gr için 100 gr için %RA*

Enerji

:

345/1447

17%

Yağ (g)

:

1,19

1,70%

Doymuş Yağ (g)

:

0,1

0,50%

Karbonhidrat (g)

:

74

28,45

Şekerler (g)

:

0

0%

Lif (g)

:

2

9,98%

Protein (g)

:

11,5

23%

Tuz (g)

:

0,23

3,66%

 
* Değerler ortalama yetişkinin Günlük Referans Alım (RA) Miktarını belirtir. (2000 kcal/8400 kj)
SAKLAMA & KULLANIM KOŞULLARI:

• Çuvallar yerden 10 cm yükseklikte, ızgara üzerinde serin ve rutubetsiz yerlerde muhafaza edilmelidir.
• Un kullanılmadan önce elenmelidir.
Paylaş
© 2020 Arslanoglu Un Fabrikası / Flour Factory. All Rights Reserved. Zenmedya Agency
  • No translations available for this page