Ambalaj Seçenekleri
25 Kg'lık Torba ve 50 Kg'lık Çuval ambalaj seçeneği.
KULLANIM ALANI: Her çeşit simit üretiminde, lüks ekmek ve unlu mamüller üretiminde kullanılır.
Tat- Koku: Kendine özgü tat ve kokuda doğal.
Renk- Görünüş: Kendine özgü renk ve görünüşte doğal.
• Yüksek su kaldırmaya sahip olması ve buna bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesi.
• Ürünlerde homojen gözenek yapısı sağlama özelliği.
• Simit hamurunun kolay işlenebilir özelliği ve kolay bağlama yapılabilmesi.
• Pişirme sonrası simitlerin iç yapısının homojen gözenek yapılı olması, dış renginin hoş bir görünüme sahip olması.
• İstenen doğal rengi verebilme özelliği.
• Uzun süre tazeliğini koruyabilme özelliği.
• Standart ürün elde edebilme özelliği.
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.
Rutubet |
: |
14,5max |
Protein |
: |
13,5min |
K. Maddede Kül |
: |
1,25max |
Yaş Öz |
: |
29 min |
Index |
: |
70 min |
Sedimantasyon Gecikmeli |
: |
37 min |
Sedimantasyon |
: |
45min |
Direnç |
: |
500 min |
Elastikiyet |
: |
160 min |
100 Gr. UN'UN BESİN ÖĞELERİ |
|
|
100 gr için |
100 gr için %RA* |
Enerji |
: |
345/1447 |
17% |
Yağ (g) |
: |
1,19 |
1,70% |
Doymuş Yağ (g) |
: |
0,1 |
0,50% |
Karbonhidrat (g) |
: |
74 |
28,45 |
Şekerler (g) |
: |
0 |
0% |
Lif (g) |
: |
2 |
9,98% |
Protein (g) |
: |
11,5 |
23% |
Tuz (g) |
: |
0,23 |
3,66% |
* Değerler ortalama yetişkinin Günlük Referans Alım (RA) Miktarını belirtir. (2000 kcal/8400 kj)
SAKLAMA & KULLANIM KOŞULLARI:
• Çuvallar yerden 10 cm yükseklikte, ızgara üzerinde serin ve rutubetsiz yerlerde muhafaza edilmelidir.
• Un kullanılmadan önce elenmelidir.
• Hamur sıcaklığı 22C de dengelenmelidir.
• Hamura ihtiyacı oranında su verilip etkili ve iyi yoğrulmalıdır.
• Hamur %65 nisbi nem ve 30-35 C sıcaklıkta dinlendirilmelidir.
• İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır.