arslanoglu-unarslanoglu-unarslanoglu-unarslanoglu-un
  • Ana Sayfa
  • Kurumsal
    • Hakkımızda
    • Üretim Süreci
    • Medya
  • Ürünler
  • Kalite
  • İletişim

Maecenas malesuada elit lectus felis, malesuada ultricies. Curabitur et ligula. Ut molestie ultricies porta urna.

Tekarslan Yufkalık Serisi Arslanoğlu Kalitesi tekarslan-yufkalık-un Tekarslan Yufkalık Serisi Arslanoğlu Kalitesi
Ambalaj Seçenekleri
25 Kg'lık Torba ve 50 Kg'lık Çuval ambalaj seçeneği.
KULLANIM ALANI: Börek ve her türlü yufka gibi unlu mamüller yapımında kullanılır.

Tat- Koku: Kendine özgü tat ve kokuda doğal.

Renk- Görünüş: Kendine özgü renk ve görünüşte doğal.

• Yüksek su kaldırmaya sahip olması ve buna bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesi.
• Yufka açımı sırasında kolay açılma ve yırtılmama özelliği.
• Yufka açımı sırasında kurumama özelliği.
• Sudan yırtılmadan ve kolayca çıkan yufka özelliği.
• Pişirme esnasında kenarlarda kıvrım yapmama özelliği.
• Parlaklığını ve tazeliğini uygun şartlarda uzun süre koruma özelliği.

TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN ÜRETİLMİŞTİR.

Rutubet

:

14,5max

Protein

:

12,5min

K. Maddede Kül

:

0,55max

Yaş Öz

:

33 min

Index

:

70 min

Sedimantasyon

:

39min

Gecikmeli sedimantasyon

:

49 min

Direnç

:

350 min

Elastikiyet

:

160 min

100 Gr. UN'UN BESİN ÖĞELERİ
    100 gr için 100 gr için %RA*

Enerji

:

345/1447

17%

Yağ (g)

:

1,19

1,70%

Doymuş Yağ (g)

:

0,1

0,50%

Karbonhidrat (g)

:

74

28,45

Şekerler (g)

:

0

0%

Lif (g)

:

2

9,98%

Protein (g)

:

11,5

23%

Tuz (g)

:

0,23

3,66%

 
* Değerler ortalama yetişkinin Günlük Referans Alım (RA) Miktarını belirtir. (2000 kcal/8400 kj)
SAKLAMA & KULLANIM KOŞULLARI:

• Çuvallar yerden 10 cm yükseklikte, ızgara üzerinde serin ve rutubetsiz yerlerde muhafaza edilmelidir.
• Un kullanılmadan önce elenmelidir.
• Hamur yeterince yoğrulmalı, sert alınmamalıdır.
• Tuz koruyucu madde olmasına rağmen hamurun direnci ve elastikiyetini olumsuz yönde etkileyeceğinden aşırı kullanılmamalıdır.
• Yufkada rahat açılma için hamur yeterince dinlendirilmelidir. • Kullanılan uğralığa dikkat edilmelidir. (Önerilen Arslanoğlu Uğralık)
• Paketlenen yufkalarda uzun raf ömrü isteniyorsa vakumlu paketlerle ambalajlanmalı veya yufkanın sulama suyuna mevzuata uygun koruyucu maddeler ilave edilebilir.
• İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır.
ARSLANOĞLU UN

ARSLANBİR unları ile neler yapabilirsiniz?


Biz sadece yapabileceklerinizden bir kaç örnek verebildik. Gerisi sizin maharetli ellerinize ve hayal gücünüze kalmış.


yufka
pizza hamuru
kıymalı börek
bazlama
Paylaş
© 2020 Arslanoglu Un Fabrikası / Flour Factory. All Rights Reserved. Zenmedya Agency
  • No translations available for this page